youToo Search & Select

Werving & Selectie
youToo streeft naar de juiste persoon op de juiste plaats.
youToo neemt, indien gewenst, de gehele sollicitatieprocedure in haar beheer.
Van het plaatsen van een advertentie tot en met het selecteren, uitnodigen en afwijzen van de sollicitanten. Dit alles tegen een zeer gunstig tarief.
Voor de werkzoekenden doen wij onze uiterste best om de perfecte match te maken door aandacht te schenken aan de eisen die men stelt aan de nieuwe werkomgeving.

Bemiddeling van tijdelijk personeel
youToo zorgt snel en accuraat voor invulling bij tijdelijke onderbezetting.

Human Resource Management Support
Met name in het midden- en kleinbedrijf nemen de sollicitatieprocedures veel tijd in beslag door het ontbreken van een personeelsfunctionaris. youToo biedt de mogelijkheid de procedure tegen een zeer gunstig uurtarief binnenshuis te houden met ondersteuning van een specialist op personeelsgebied. Dit kan éénmalig zijn voor een project, echter men kan ook denken aan een structurele ondersteuning van een paar uur per week wanneer de ondernemer bijvoorbeeld een aanspreekpunt wenst voor het personeel.

Projectrecruitment
Als een bedrijf voor een groot project in korte tijd veel mensen moet werven, is dat vaak een te grote belasting voor de afdeling personeelszaken. youToo neemt dit graag van u over.

Outplacement
Op dit moment veel gevraagd. Veel organisaties zijn door de economische situatie genoodzaakt qua personeel in te krimpen. Het begeleiden van personeel naar een passende functie bij een andere geschikte werkgever is in veel gevallen een uitkomst in een voor beide partijen vervelende situatie. youToo kan u daarbij helpen.

Persoonlijkheidstesten
Heeft youToo een aantal geschikte kandidaten geselecteerd, maar wenst de opdrachtgever toch meer zicht te krijgen in de competenties van de kandidaten en het gedrag van de kandidaten in werksituaties, dan biedt youToo ook de mogelijkheid om een persoonlijkheidsanalyse af te nemen.

Dit is een YellowCat site